Lelki és mentális egészség

Hiszünk a holisztikus megközelítésben: a testi tünetek mögött gyakran lelki elakadások, problémák húzódnak meg. Ezért a testi gyógyulás mellett az arra fogékonyakkal lelki munkát is végzünk. Különböző problémafeltáró és -megoldó technikákkal segítünk a klienseknek a szabadabb, teljesebb élet felé vezető úton.

Hogyan?

Bármilyen korú és nemű lehetsz, a lelki és mentális nehézségek bárkit érinthetnek. A stressz, szorongás, depresszió, alvászavarok vagy akár a traumák okozta tünetek megnehezíthetik a mindennapi életet. De ne aggódj, nem kell egyedül küzdened!

Gyere el hozzánk!
 • Családállítás

  A családállítás egy hatékony módszer a családi minták feltárására és megváltoztatására, melyek befolyásolhatják a testi és lelki egészséget. Hellinger módszerét alkalmazzuk.

 • Kronobiológia

  A kronobiológia egy önismereti módszer. Célja, hogy az emberi viselkedések, reakciók, érzékelések mélyebben is érthetőek legyenek. Te tudod-e, miben vagy igazán terhelhető?

 • Rajzteszt

  A rajzteszt segítségével a tudatalatti problémáidat rajzolod ki. Arról a területről hozza az információt, amiről a tudat igyekszik tudomást nem venni. Itt van a kutya elásva!

 • Egyéni oldás

  Egyéni oldás, ahol a problémáid okát komplexen feltárjuk és mögé nézünk. A kineziológa módszereit alkalmazza.

 • Életforgatókönyv

  Hiszel a Sorsban? Vagy abban, hogy mindenki egy adott problémakörre születik, amit az Életében meg kell oldjon? A számok sok mindent elárulnak!

 • Tarot

  A tarot egy ősi rendszer, melynek segítségével betekintést nyerhetünk a kliens múltjába, jelenébe és jövőjébe, és tanácsokat kaphat a továbblépéshez.

... a szemléletem, ahogy Élem az életem, a testem, ahogy karban tartom, a lelkem, ahogy ápolom, az agyam, ahogyan táplálom.

Az álmom, amit régóta dédelgetek, ...

Lépd át a határaidat velünk!

Hutterer Zsófia vagyok

Daily Dose = napi adag. A nevében foglaltatik a szemlélet. Napi szintű, minőségi változás, ami hosszú távra szól.
Az Életed, a mindennapjaid része. Valami, ami nélkül nem akarsz élni. Egy szemlélet, egy látásmód, amivel működik az életed.

Amikor kérdezik, mivel is foglalkozom, már “csak” annyit mondok, hogy segítek.

12 éve foglalkozom a mozgással és vezetem az embereket a minőségi edzés felé. Előtte 12 évig szertornáztam és 6 évet a CrossFit világában versenyeztem.

Egyre inkább megismerve önmagam, és felvállalva az állandó változás szelét, a sportot, mint fő tevékenységet az életemben, ráhagytam. Hobbi szinten fallabdázok és erőnléti edzést végzek.

Van egy Életutam, aminek a tapasztalásait tudássá alakítottam, és segítek az Embereknek, hogy jobban megismerjék, felvállalják önmagukat és szabadabb Életet élhessenek.

Foglalkozom családállítással, tarot kártyával, kronobiológiával , tanácsadással.
Hiszem, hogy a testi tünetek mögött lelki elakadások, problémák vannak. Ezeket segítek felszínre hozni és megoldási lehetőségeket kínálok.

Lelki és mentális egészséghez köthető árak
Családállítás----------15.000 Ft
Családállítás/segítői szerep----------5.000 Ft
Egyéni konzultáció, kezelés (90p)----------15.000 Ft

Készen állsz?

Daily Dose = napi adag. A nevében foglaltatik a szemlélet. Napi szintű, minőségi változás, ami hosszú távra szól. Az Életed, a mindennapjaid része. Valami, ami nélkül nem akarsz élni. Egy szemlélet, egy látásmód, amivel működik az életed.

 • ddseszeged@gmail.com
 • +36306050014
 • Szeged, József Attila körút 30, 6721
5.0
Google
5.0
Facebook