Fizikai közérzetjavítás

Egyéni mozgásprogram, személyi edzés és masszázs kezelések a fittség elérésére

Hogyan?

Nemtől, kortól függetlenül számos mozgásszervi nehézségre létezik megoldás - ezekben lesz partnered a studiónk.

Gyere el hozzánk!
 • Személyi edzés

  Egyéni edzéstervet készítünk, mely figyelembe veszi a kliens céljait, fizikai állapotát, mozgásszervi korlátait és edzettségi szintjét. A cél a hatékony és biztonságos edzés, a sérülések elkerülése.

 • Funkcionális erőnléti edzés

  A funkcionális edzés célja a mindennapi mozgáshoz szükséges izomcsoportok erősítése, a koordináció és az állóképesség javítása. Olyan gyakorlatokat alkalmazunk, amelyek a test természetes mozgáspályáit követik, és a valós élethelyzetekben is hasznosak.

 • Korrektív tréning

  A cél a helytelen mozgásminták kijavítása, a testtartás javítása, a diszbalanszok megszüntetése. Speciális gyakorlatokat és eszközöket alkalmazunk a mozgásszervi problémák megelőzésére és kezelésére.

 • Masszázs

  A masszázs segít a fáradt izmok regenerálódásában, a stressz oldásában, a vérkeringés javításában és a mozgásszervi panaszok enyhítésében. Különböző masszázstechnikákat alkalmazunk az egyéni igényeknek megfelelően.

... a szemléletem, ahogy Élem az életem, a testem, ahogy karban tartom, a lelkem, ahogy ápolom, az agyam, ahogyan táplálom.

Az álmom, amit régóta dédelgetek, ...

Lépd át a határaidat velünk!

Hutterer Zsófia vagyok

Daily Dose = napi adag. A nevében foglaltatik a szemlélet. Napi szintű, minőségi változás, ami hosszú távra szól.
Az Életed, a mindennapjaid része. Valami, ami nélkül nem akarsz élni. Egy szemlélet, egy látásmód, amivel működik az életed.

Amikor kérdezik, mivel is foglalkozom, már “csak” annyit mondok, hogy segítek.

12 éve foglalkozom a mozgással és vezetem az embereket a minőségi edzés felé. Előtte 12 évig szertornáztam és 6 évet a CrossFit világában versenyeztem.

Egyre inkább megismerve önmagam, és felvállalva az állandó változás szelét, a sportot, mint fő tevékenységet az életemben, ráhagytam. Hobbi szinten fallabdázok és erőnléti edzést végzek.

Van egy Életutam, aminek a tapasztalásait tudássá alakítottam, és segítek az Embereknek, hogy jobban megismerjék, felvállalják önmagukat és szabadabb Életet élhessenek.

Foglalkozom családállítással, tarot kártyával, kronobiológiával , tanácsadással.
Hiszem, hogy a testi tünetek mögött lelki elakadások, problémák vannak. Ezeket segítek felszínre hozni és megoldási lehetőségeket kínálok.

Fizikai közérzetjavítás árak
Regeneráló masszázs----------8.000 Ft
Hátmasszázs----------4.500 Ft
Talpmasszázs----------4.500 Ft
Korltlan személyi edzés*----------12.500 Ft / hó
4 alkalmas bérlet*----------8.000 Ft
Személyi edző----------4.500-5000 Ft/alk
*a bérlet mellé a személyi edzőt külön kell fizetni

Készen állsz?

Daily Dose = napi adag. A nevében foglaltatik a szemlélet. Napi szintű, minőségi változás, ami hosszú távra szól. Az Életed, a mindennapjaid része. Valami, ami nélkül nem akarsz élni. Egy szemlélet, egy látásmód, amivel működik az életed.

 • ddseszeged@gmail.com
 • +36306050014
 • Szeged, József Attila körút 30, 6721
5.0
Google
5.0
Facebook