Rólunk

01
Történetünk

Kik vagyunk?

Régóta álmodom egy helyről, ahol az egészség KOMPLEX fogalomként van jelen. Ahol nincs éles határhúzás a test, a lélek és a szellem egészsége között.

Egy hely, ahol az embert, mint egészet nézik, kezelik. Egy hely, ahol az emberség az első, de a szakmai tudás elengedhetetlen. Ez a Daily Dose Studio!

02
Csapatunk

Ismerd meg csapatunkat!

Az álmom, amit régóta dédelgetek, a szemléletem, ahogy Élem az életem, a testem, ahogy karban tartom, a lelkem, ahogy ápolom, az agyam, ahogyan táplálom.

Daily Dose = napi adag. A nevében foglaltatik a szemlélet. Napi szintű, minőségi változás, ami hosszú távra szól. Az Életed, a mindennapjaid része. Valami, ami nélkül nem akarsz élni. Egy szemlélet, egy látásmód, amivel működik az életed.

Hutterer Zsófia

Hutterer Zsófia vagyok, a Daily Dose Studio alapítója, végzettségemet tekintve egészségfejlesztő, rekreációszervező (Bsc),  erőnléti edző, női torna szakedző, illetve masszőr.

Gyerekkorom óta a mozgás a szerelmem. 12 év szertorna és 5 év CrossFit versenyzés után, a minőségi mozgás és az erőnléti edzés híveként szeretném átadni a tudásom, tapasztalatom mindenkinek, aki hozzám fordul. Ezt a tudástárat egészítettem ki az elmúlt években masszázzsal és az ehhez kapcsolható különböző pre- és rehabilitációs módszerekkel. Úgy vélem, az egészséghez talán mégis a legfontosabb a lélek egészsége, ezzel is külön elkezdtem foglalkozni. Az embert, mint EGÉSZ-t nézem, azt, hogy mi az Ő terhelhetősége, mi az, ami neki jó.

 

Képzettségek
Továbbképzések, workshopok

Demkó József

Szeretnék egyből a lényegre térni, hogy ne fárasszuk feleslegesen a szemünket.

Demkó József vagyok és személyi edzőként tevékenykedem.

Az első tanfolyamom az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál végeztem. Azóta folyamatosan igyekszem bővíteni a tudásomat.

Ha pár szóval kellene leírni,hogy számomra mit jelent ez a szakma, akkor a következőket tudnám felsorolni:

▪️hivatást

▪️folyamatos önképzést

▪️szenvedélyt

Leginkább két területtel szeretek foglalkozni.

Az egyik terület a prehabilitációs szemléletű mozgásfejlesztés amely nem más, mint a sérülések elkerülésének, megakadályozásának módja. Nem helyettesíthet egy rehabilitációs programot, amely egy kialakult, meglévő sérüléssel foglalkozik. Ilyen esetekben gyógytornászunk segítségét érdemes kérni!
A másik terület, amely közel áll hozzám az pedig a funkcionális edzés világa. A gyakorlatok alapjait a mindennapi életünkben  előforfuló mozgásminták adják, mint pl. a húzó és toló mozgások, guggolások, emelések, cipelések. Leginkább a sokoldalúsága miatt szeretem. Tökéletes képességfejlesztő hatással bír. Az edzések felépítésénél arra törekszem, hogy kortól és nemtől, valamint állapottól függetlenül bárkinek teljesíthető és élvezhető legyen. A kevesebb néha több! Két szót emelnék ki, amelyek elengedhetetlenek a közös munka során: türelem és fokozatosság! Az lenne a cél, hogy ne kényszerből, hanem életünk részeként tekintsünk a mozgásra.

Gálfi-Vajda Emese

Gálfi-Vajda Emese vagyok.

Képzettségek
Továbbképzések, workshopok

Kovács Kitti

Képzettségek
Továbbképzések, workshopok